SST | SST Benelux levert de hoogste kwaliteit vloerverwarmingsproducten

OVER SST BENELUX

SST Benelux ontwikkelt, produceert en verkoopt vloerverwarmingssystemen voor verwarming en koeling. We zijn uw specialist op het gebied van systemen, regelingen en hebben alle kennis in huis om u de juiste oplossing te kunnen bieden. Of het nu gaat om een badkamer, een serre of utiliteitsproject (fabriekshallen of varkensstallen) SST Benelux heeft altijd een passende oplossing voor u. Al onze producten zorgen voor een comfortabele energiezuinige leef-, woon- en werkomgeving. SST Benelux biedt een compleet en duurzaam assortiment aan waarbij flexibiliteit en innovativiteit voorop staan.

 

Op basis van jarenlange kennis en ervaring staat SST Benelux garant voor de hoogste kwaliteit vloerverwarmingsproducten en dienstverlening. Onze ervaring op de werkvloer wordt gebruikt voor de verbetering van onze producten.

Voortdurend wordt gewerkt aan nieuwe producten en wordt er voortvarend ingespeeld op de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Naast de productie van verdelers levert SST Benelux een totaalpakket aan vloerverwarmingsproducten, die uitstekend op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast presenteert SST Benelux een uniek systeem waarmee men rechtopstaand de vloerverwarmingsbuis op het draadnet kan monteren. Naast de ergonomische voordelen biedt dit systeem een tijdsbesparing van ca 30 tot 50% bij de montage van de vloerverwarming.

tick7
Kwaliteit
Keuzevrijheid-kleiner
Keuzevrijheid
gear39
Flexibiliteit
speed2
Snelheid

Ambachtweg 12, 5731 AG Mierlo, The Netherlands | +31 (0)8 87 78 00 10 | info@sst-benelux.nl

Algemene voorwaarden | Inkoopvoorwaarden | © SST Benelux